Post by elirtisdowbcomp on Mar 5, 2022 6:40:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Layton: Diabolical Box in HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Layton: Diabolical Box in HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на много ресурси ▞▞▞
▞▞▞ Layton: Diabolical Box in HD 2022 version ▞▞▞
Gun Trigger Zombie Action njib
Надявам се останалата част от поредицата да получи това грандиозно лечение. Играх ги всичките като дете и е страхотно да ги видя така излъскани!
Въвеждането за въвеждане на отговори не се появява
Обичам го!
Трогателна история с причудливи герои, придружени от красиво изкуство.
Изиграйте играта изцяло
Играта е добре направена. Въпреки това не успях да премина през пъзел 10, тъй като нещото за въвеждане на отговора не се появи.
Удивително !
Точно като версията DS! Притежавам както любопитно село, така и дяволска кутия на DS, но имах проблеми с моя DS да умира постоянно (все едно е на 10 години и съм го играл много) и е страхотно тези игри да идват на мобилни устройства!Но трябва да се чудя дали ще направят Unwound Future? Ако е така, много съм развълнуван!
Страхотно пристанище
невероятна пъзел игра с страхотно изкуство и невероятна история
Толкова дълго чаках това. Наистина се надявам всяка игра на Layton да получи същото третиране. Такъв взрив за игра в HD. Направете си услуга и изиграйте тази и първата, Curious Village.
супер забавно
Моля помогнете! Не мога да реша никакви пъзели, защото когато докосна пространството, за да напиша отговорите на цифровите пъзели, клавиатурата ми няма да изскача!
Невероятно, както обикновено. Моля, продължавайте да ги правите!!!
Удивително! Играх това като дете и е точно толкова прекрасно, колкото си спомням! любов
Играта през тази игра ме удари силно с носталгията от игра на DS, който обичах всеки момент и не срещнах нито един проблем!
Страхотно направен порт! Страхотна графика, забавен почти френски саундтрак, очарователни герои, прекрасен причудлив сюжет и, разбира се, приятно объркващи пъзели, всичко това обвити в един достъпен пакет за пътуване? Би било... *хм* озадачаващо, ако решите да НЕ вземете това? С пълна сериозност, независимо дали сте ветеран фен на Layton или никога преди не сте играли игра във франчайза, ще бъдете доволни от тази игра. Потопете се направо: няма да останете разочаровани
още веднъж, гатанките и пъзелите са страхотни, а сюжетът е забавен
страхотно!
Любимата ми игра от поредицата звукът и графиката са точно такива, каквито ги помня от оригиналната игра ds, но очевидно с по-чисто и ясно качество, наистина се надявам някой ден да включват и последния призрак!
Играта има проблеми на екрана, където трябва да запиша името си. Опитах всичко, за да се уверя, че това не е проблем от моя страна и за съжаление нещо не е наред с тази игра. Много съм разочарован, че не успях да преживея отново забавните части от тази игра на телефона си. О, добре.
Страхотна игра с много забавни пъзели и колекционерски предмети. Наистина ми хареса целия аспект на чайния сервиз, беше сладък. Има страхотен сюжет с много мистерии, а краят определено е обрат. Струваше си 10-те долара.
Фантастичен преразказ на класическата DS игра.
Ами третото и четвъртото. Не мога да си спомня имената, но имаше 4 игри ds professor layton и искам другите 2 Unwound future и това, което би трябвало да бъде предварително
Какво става с гласовата игра? Звучи като британци, които се опитват да направят американски акцент. Защо да поправя нещо, което не е счупено? Обичам тази игра, но хайде...
Тази игра е също толкова невероятна, колкото и версията на ds. Има обаче един голям проблем; не можеш да го победиш. Последният пъзел от играта, за която телефонът не е оборудван. Знам какво трябва да направя, но не може да стане с телефон. Тъжен съм, че разработчиците не са взели предвид това нещо, когато са правили това страхотно приложение за игра... РЕДАКТИРАНЕ: няма значение. Те промениха последния пъзел върху всички. Победим е, така че не се отказвайте!
Layton: Diabolical Box in HD Пригодницькі tocd
Layton: Diabolical Box in HD ผจญภัย axq
Добра игра, но има грешка в името, която имаха другите, не можах да назовем хамстера, играта просто е заседнала в този момент
Страхотно 👍
Layton: Diabolical Box in HD Eventyr qcgm
Layton: Diabolical Box in HD Przygodowe xsj
Тези игри са ми любими за всички времена. Играх ги като дете и бях много доволен, когато разбрах, че са ги развили в мобилни игри.
Обичам проф. Лейтън, една от любимите ми поредици игри за всички времена с нелепи хрумвания, предизвикателни гатанки и възхитителни герои, какво да не обичам